Intranet login

Login om toegang te krijgen tot het Intranet voor personeelsleden.

Openingstijden showroom

Tot 2 maart 2021 zijn onze showrooms in Tilburg en Eindhoven gesloten.  Vanaf woensdag 3 maart zijn onze showrooms op afspraak geopend. 

Openingstijden kantoor en expeditie

M.u.v. weekeinden en feestdagen is het kantoor en expeditie geopend volgens normale openingstijden. Klik hier voor meer informatie over de openingstijden. Let op, het afhalen van goederen is enkel op afspraak mogelijk.

Tot nadere berichtgeving blijven op dit moment onze vakmensen u dan ook nog steeds volgens onze reguliere openingstijden graag te woord staan.

Installatiewerkzaamheden

Ook bij de installatie nemen onze installateurs alle voorgeschreven maatregelen in acht. Heeft u bij aanvang van de bouw ziekteverschijnselen of behoort u tot de oudere leeftijdsgroep of kwetsbare groep neem dan zowel contact op met ons als ook met uw uitvoerder die de badkamer gaat maken. U kunt dan samen eventueel nieuwe afspraken maken.

Plan uw afspraak of in onze showroom of met Teams

De showrooms zijn gesloten tot 2 maart 2021. Vanaf woensdag 3 maart zijn onze showrooms op afspraak weer geopend. Klik op de button om een afspraak te plannen met Teams of plan een bezoek in één van onze showrooms.