Intranet login

Login om toegang te krijgen tot het Intranet voor personeelsleden.

Openingstijden showroom

Ook wij volgen de ontwikkelingen omtrent Covid-19 op de voet. Wij begrijpen dat u zich wellicht zorgen maakt over het coronavirus. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers hebben continu onze aandacht. Wij volgen alle adviezen en voorzorgsmaatregelen die de overheid en het RIVM voorschrijven op het gebied van hygiëne en veiligheid. Daarom kunnen onze winkels u met vol vertrouwen ontvangen.

Tot nadere berichtgeving blijven op dit moment onze vakmensen u dan ook nog steeds volgens onze reguliere openingstijden graag te woord staan.


Installatiewerkzaamheden

Ook bij de installatie nemen onze installateurs alle voorgeschreven maatregelen in acht. Heeft u bij aanvang van de bouw ziekteverschijnselen of behoort u tot de oudere leeftijdsgroep of kwetsbare groep neem dan zowel contact op met ons als ook met uw uitvoerder die de badkamer gaat maken. U kunt dan samen eventueel nieuwe afspraken maken.

Wanneer komt u onze showroom bezoeken?

Kom eens langs in onze showroom in Tilburg of Eindhoven en laat u inspireren op het gebied van badkamers en woonvloeren.