Intranet login

Vloerverwarming in uw badkamer

Veel nieuwe badkamers worden tegenwoordig voorzien van vloerverwarming. Er wordt voor vloerverwarming gekozen omdat deze manier van verwarmen efficient en comfortverhogend werkt. De warmtestraling van de vloerverwarming wordt gelijkmatig vanuit het hele vloeroppervlak verspreid waardoor de ruimte vloeiend wordt verwarmd. In combinatie met een radiator wordt vaak gekozen voor elektrische vloerverwaming. Hierbij wordt de radiator voornamelijk gebruikt om de ruimte te verwarmen en zorgt de elektrische vloerverwarming ervoor dat de vloer comfortabele temperatuur heeft. Hierbij is het grote voordeel, de flexibiliteit die de elektrische vloerverwarming biedt. Omdat deze niet op de centrale thermostaat van de woning wordt aangesloten, kan de vloerwarming onafhankelijk van de overige warmtebronnen aan of uitgezet worden.

Door St. Pieter wordt meestal de Magnum Cable geïnstalleerd. De Magnum Cable is speciaal ontwikkeld voor installatie in cementdekvloeren. De kabel is gemakkelijk te vormen, waardoor installatie eenvoudig is. Bij deze oplossing kunt u zelf kiezen of u meer of minder vermogen voor constante of lage temperaturen wilt installeren. Daarnaast is deze set altijd uitgerust met de X-treme control klokthermostaat.

De X-treme Control is de perfecte en veilige klokthermostaat, speciaal ontworpen voor de vloerverwarming systemen van Magnum. Deze thermostaat heeft een full-color display en is erg eenvoudig te bedienen met een touchscreen. De klokthermostaat is zeer geavanceerd. U kunt zelf volledige tijdschema’s instellen. De thermostaat houdt rekening met de benodigde opwarmtijd, zodat de vloer altijd de juiste temperatuur heeft wanneer u dat wenst. Deze thermostaat is intelligent en zelflerend.

Elektrische vloerverwarming

Wanneer komt u onze showroom bezoeken?

Kom eens langs in onze showroom in Tilburg of Eindhoven en laat u inspireren op het gebied van badkamers en woonvloeren.