Intranet login

Missie

St. Pieter is gedreven door toewijding en passie. Haar missie is een toegevoegde waarde te zijn voor de badkamer of woonvloer van de consument. De persoonlijke, gemoedelijke en eerlijke benadering staan te allen tijde centraal. St. Pieter staat voor een succesvol verloop van aanschaf tot realisatie.

Iedere klant tevreden en trots. Een echte ambassadeur!

Visie

Klantgerichtheid

De klant staat bij St. Pieter centraal – klanttevredenheid heeft voor ons de grootste waarde. Wij richten ons op het individu achter de klant, omdat we realiseren dat de woonwens van elke klant anders is. Wij zien het als onze taak om de behoeften van de klant steeds optimaal te beantwoorden met een passende oplossing. Dat is voor ons klantgericht werken.

Eerlijk en ongedwongen

Een badkamer of woonvloer is een flinke investering, dat begrijpen wij. Daarom nemen wij rustig de tijd om onze klanten van eerlijk advies te voorzien om tot een gedegen besluit te komen. Dit op een ontspannen en persoonlijke manier. We zeggen wat we menen en doen wat we zeggen. Dat doen we simpel, begrijpelijk en ondubbelzinnig. Zodat onze klant precies weet wat hij aan ons heeft. Afspraak is afspraak!

Vakkundigheid

Om per klant maatwerk te kunnen leveren, is persoonlijke betrokkenheid van onze medewerkers van essentieel belang. Het verwerven van noodzakelijke knowhow draagt bij aan professionele betrokkenheid. Prioriteit is dat voor de klant een toegewijd en vakkundig team van specialisten met jarenlange ervaring en kennis beschikbaar is. Van begin tot eind!

Assortiment

Wij bieden een breed assortiment van hoogwaardige badkamers en woonvloeren voor een eerlijke en aantrekkelijke prijs. Deze sluit naadloos aan op de huidige ontwikkelingen en trends. Van betaalbaar tot exclusief. Daarbij geldt altijd en zonder uitzondering: “kwaliteit boven kwantiteit”.

Ondersteuning en realisatie

Wanneer de klant zelf kundig is of de installatie bij derden onderbrengt, respecteren wij dat. De klant, zijn installateur of zijn tegelzetter wordt technisch ondersteunt door St. Pieter en van alle gemakken voorzien om een succes te maken van het eindresultaat.

Indien de realisatie door de professionals van St. Pieter wordt uitgevoerd, draagt St. Pieter de verantwoordelijkheid en heeft de klant één aanspreekpunt. Tijdens de werkzaamheden garandeert een vakkundig team van werk voorbereidende- en uitvoerende medewerkers een comfortabel verloop en een hoog afwerkingsniveau.

Wilt u meer weten over St. Pieter? Neem contact met ons op!

Wanneer komt u onze showroom bezoeken?

Kom eens langs in onze showroom in Tilburg of Eindhoven en laat u inspireren op het gebied van badkamers en woonvloeren.