Intranet login

Vloerverwarming in uw woonvloer

Ook in de woonkamer of andere leefruimtes wordt steeds vaker gekozen voor vloerverwarming vanwege het verhoogde comfort en efficiëntie. Ook de komst van de lage temperatuur CV-installaties en warmtepompen zorgen ervoor dat steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming.

Vloerverwarming kan op verschilllende manieren worden verwerkt in de afwerkvloeren. St. Pieter biedt hierin twee opties: ingebonden of ingeslepen vloerverwarming. Ingebonden vloerverwarming wordt toegepast wanneer er nog geen afdekvloer aanwezig is of als de bestaande vloer het niet toelaat in te slijpen. Ook het willen isoleren van de vloer kan een reden zijn om de bestaande afdekvloer te verwijderen en achteraf in te binden. Wanneer er reeds een afdekvloer of tegelvloer aanwezig is, kan het inslijpen van vloerverwarming uitkomst bieden. In de meeste gevallen is dit voordeliger en is de verwerking sneller te realiseren.

ingeslepen vs ingebonden

Wanneer komt u onze showroom bezoeken?

Kom eens langs in onze showroom in Tilburg of Eindhoven en laat u inspireren op het gebied van badkamers en woonvloeren.