Intranet login

Waterontharder

Dankzij de Omega waterontharder geniet je van 100% kalkvrij water. Jouw badkamer glimt zonder te schrobben met chemicaliën. Ga heerlijk douchen, zonder het gevoel van een strakke, droge huid. Na een tijdje merk je dat je minder last hebt van huidirritatie.

Je stopt je wasgoed in de wasmachine en het komt er zacht en schoon uit, terwijl je veel minder wasmiddel gebruikt. Zin in een kopje thee of een lekkere limonade? Dankzij het kalkvrije water smaakt het beter. En je servies en glaswerk blijven ook mooi en streeploos. Je waterontharder heeft geen onderhoud nodig. Gewoon af en toe de zoutvoorraad bijvullen en de computer doet de rest. Omega geeft 15 jaar volledige garantie op de waterontharders.

Goed voor mens en milieu

Apparaten zoals je waterkoker, wasmachine en CV-ketel gaan langer mee omdat er geen kalkafzetting meer is. Er komen minder schadelijke chemicaliën in ons kostbare water, want je hoeft geen agressieve schoonmaakmiddelen meer te gebruiken en je hebt minder wasmiddel, zeep en shampoo nodig.

Huidproblemen? Nare zalfjes zijn niet meer nodig. Kalkvrij water helpt irritatie te voorkomen.

Waarom bieden wij de Omega waterontharders aan?

  • De Omega waterontharder is volledig onderhoudsvrij. Bij vele andere fabrikanten is jaarlijks onderhoud verplicht voor het behouden van de garantie.
  • Omdat de Omega is voorzien van een pomp en computer gebeurd de regeneratie altijd buiten het gebruik en veroorzaakt geen drukverlies.
  • Het water wordt 100% kalkvrij gemaak zonder dat leidingwerk en kranen worden aangetast. De meeste andere fabrikanten laten altijd een klein beetje kalk in het water zitten.

 

Wanneer komt u onze showroom bezoeken?

Kom eens langs in onze showroom in Tilburg of Eindhoven en laat u inspireren op het gebied van badkamers en woonvloeren.