Intranet login

Login om toegang te krijgen tot het Intranet voor personeelsleden.

Wat u standaard aan voorzieningen in de nieuwbouwwoning kunt verwachten staat vastgelegd in de verkoopbrochure en in het bestek: de technische omschrijving van de nieuwbouwwoning. Hierin staat onder andere hoe de leidingen gaan lopen – elektra, cv-leidingen, waterleidingen en afvoeren.

Soms wordt nieuwbouw casco opgeleverd of is de mogelijkheid daartoe. Dat betekent zonder sanitair en tegels. Kortom, alles wat er geplaatst wordt in de badkamer en het toilet.

Onder de begeleiding van St. Pieter is het mogelijk om de badkamer en toiletruimte(s) in uw nieuwbouw woning te laten realiseren. Ga voordat u een afspraak maakt in één van onze showrooms wel alvast bij uw aannemer na wanneer en op welke manier de woning opgeleverd wordt. Wordt de wandafwerking bijvoorbeeld behangklaar afgewerkt? Is een vlakke cementdekvloer reeds aanwezig? Ligt alle leidingwerk op de juiste plek? Of is het mogelijk dat de aannemer alsnog naar ontwerp dit voor u op de juiste plek legt? In dit laatste geval is het zelfs nog mogelijk om een leidingplan te laten maken door St. Pieter. Onze verkoopadviseurs begeleiden u graag met praktisch inzicht, creativiteit, vakmanschap en een uitgebreide productkennis.

Plan uw afspraak of in onze showroom of met Teams

Onze showrooms zijn alleen open op afspraak.
Klik op de button om een afspraak te plannen in onze showroom of met behulp van Teams.