Intranet login

vakman tegelzetter

Een tegelzetter heeft een vakopleiding. Punt. En dat kan een combinatie van opleiding en ervaring zijn: zonder één van deze twee kun je jezelf eigenlijk geen tegelzetter noemen. Dat alleen theorie onvoldoende is, mag duidelijk zijn. Tegelzetten moet je 'voelen'. Maar ook alleen de praktijk is voor een vakman-tegelzetter, die zonder begeleiding kan werken, niet genoeg. Het vakmanschap van onze tegelzetters is een combinatie van kennis en ervaring.

Tegels zijn een halffabricaat. Worden ze verkeerd verwerkt, dan ziet het er niet uit en – u kunt voor onprettige verrassingen komen te staan. Pas onder de handen van de vakman ontstaan uw hal, badkamer, woonkamer en slaapkamer – en gespecialiseerde tegelzetters zijn ook meesters in het verwerken van natuursteen! De beste tegelzetters zijn ware kunstenaars.

U kiest voor St. Pieter ALL-IN? Dat is advies op maat en kwaliteit gegarandeerd. Wij kunnen alle werkzaamheden uit handen nemen.

Wanneer komt u onze showroom bezoeken?

Kom eens langs in onze showroom in Tilburg of Eindhoven en laat u inspireren op het gebied van badkamers en woonvloeren.