Intranet login

Login om toegang te krijgen tot het Intranet voor personeelsleden.

Een tegelzetter heeft een vakopleiding. Punt. En dat kan een combinatie van opleiding en ervaring zijn: zonder één van deze twee kun je jezelf eigenlijk geen tegelzetter noemen. Dat alleen theorie onvoldoende is, mag duidelijk zijn. Tegelzetten moet je 'voelen'. Maar ook alleen de praktijk is voor een vakman-tegelzetter, die zonder begeleiding kan werken, niet genoeg. Het vakmanschap van onze tegelzetters is een combinatie van kennis en ervaring.

Tegels zijn een halffabricaat. Worden ze verkeerd verwerkt, dan ziet het er niet uit en – u kunt voor onprettige verrassingen komen te staan. Pas onder de handen van de vakman ontstaan uw hal, badkamer, woonkamer en slaapkamer – en gespecialiseerde tegelzetters zijn ook meesters in het verwerken van natuursteen! De beste tegelzetters zijn ware kunstenaars.

U kiest voor St. Pieter ALL-IN? Dat is advies op maat en kwaliteit gegarandeerd. Wij kunnen alle werkzaamheden uit handen nemen.

Plan uw afspraak of in onze showroom of met Teams

De showrooms zijn gesloten tot 2 maart 2021. Vanaf woensdag 3 maart zijn onze showrooms op afspraak weer geopend. Klik op de button om een afspraak te plannen met Teams of plan een bezoek in één van onze showrooms.