Intranet login

badkamer toilet renovatie

U bent toe aan het renoveren van uw badkamer? De eerste stap is gezet! Wellicht heeft u zelfs al sanitair en tegels in een van onze showrooms uitgezocht. Maar dan…

Een badkamer installeren is geen simpele klus, er komt veel bij kijken. Begin er dan ook niet zomaar aan, maar stel u zelf allereerst een belangrijke vraag: gaat u zelf installeren of laat u het doen?

Zelf installeren

Een punt om rekening mee te houden is of u een deel of zelfs alles zelf gaat doen of een vakman inschakelt. Beiden hebben hun voor- en nadelen. Bent u zelf handig? Bij St. Pieter laten wij u vrij in de keuze door wie u de badkamer of het toilet laat maken. U bepaalt immers zelf welke prijs u voor welke service betaald. Wanneer u besluit om bij ons de materialen voor uw nieuwe badkamer aan te schaffen en u maakt gebruikt van vakmensen uit uw eigen kennissenkring, dan verschaffen wij u alle informatie die het u mogelijk zal maken om zelf de badkamer te installeren en te betegelen.

Ook belangrijk, wanneer gaat u het installeren? Wanneer heeft u de tijd? Neemt u enkele dagen vrij van uw werk of moet alles in het weekend gaan gebeuren? In het laatste geval kan het enkele weken duren.
Ben u zelf handig of heeft u vakmensen in uw eigen kennissenkring, dan is zelf installeren een leuke uitdaging. Zo niet? Dan is het inhuren van een vakman misschien toch een betere optie.

Vakman inhuren

Tijdens het traject van oriënteren, kiezen en ontwerpen van uw badkamer denken onze badkameradviseurs ook alvast voor zover mogelijk met u mee over hoe uw badkamerwensen technisch uitgevoerd kunnen worden. De capaciteit van de verwarming bijvoorbeeld of de benodigde elektravoorziening voor de Sunshower.

Onze uitvoerders controleren vervolgens tijdens het thuisbezoek de huidige situatie op de noodzakelijke technische aspecten. Wij zorgen er op deze manier voor dat u op technisch gebied nooit voor onaangename verrassingen komt te staan tíjdens het verbouwen van de badkamer. Bovendien kunnen onze vakmannen doordat ze alles weten van sanitair de materialen ook sneller installeren. Daarnaast hebben zij meer ervaring, beschikken zij over het benodigde gereedschap en kunt u gewoon naar uw werk blijven gaan. Dit alles zorgt ervoor dat u sneller van uw nieuwe badkamer kunt genieten.

Kortom, laat u volledig ontzorgen – laat de badkamer installatie over aan de ALL-In montageteams van St. Pieter!

Wanneer komt u onze showroom bezoeken?

Kom eens langs in onze showroom in Tilburg of Eindhoven en laat u inspireren op het gebied van badkamers en woonvloeren.