Intranet login

Login om toegang te krijgen tot het Intranet voor personeelsleden.

Ongeveer 17 km vanaf Kaatsheuvel, biedt St. Pieter Tilburg een compleet assortiment aan sanitair en tegels voor badkamers. In onze showroom ontvangen wij steeds vaker klanten uit Kaatsheuvel. Een klein stukje rijden, maar zeker de moeite waard.

Van badkamer ontwerp tot realisatie

Desgewenst verzorgt St. Pieter het hele traject, van ontwerp tot realisatie. Maar u kunt ook voor alleen sanitair en tegels uitstekend bij ons terecht.

Onze verkoopadviseurs ontwerpen dagelijks de mooiste badkamers, uiteraard volledig op maat en volgens de wensen van onze klanten uit Kaatsheuvel. In onze uitgebreide showrooms kunt u samen met uw adviseur uw ideale badkamer ontwerpen en gaat u op zoek naar het sanitair en de tegels die het beste bij uw badkamer passen. Met de ruim 50 verschillende badkamers die in de showroom staan opgesteld heeft u volop keuze.

Plan daarom nu een afspraak en verzeker u van persoonlijk advies, een hoop inspiratie en een gratis badkamer ontwerp.

Plan uw afspraak of in onze showroom of met Teams

De showrooms zijn gesloten tot 19 januari 2021. Maar bij St. Pieter gaan de werkzaamheden gewoon door! Ook als u een badkamer of tegelvloer wilt ontwerpen. Klik op de button om een afspraak te plannen met Teams of plan een bezoek in één van onze showrooms.