Intranet login

Imola Kuni TS

Kuni's grote aantrekkingskracht ligt in de buitengewoon warme en boeiende uitstraling van hout vermengd met realistische en natuurlijke kleuren. Een 'wilde' aantrekkingskracht, gemaakt van oppervlakteknopen en -structuren, die door de nieuwe, en voorheen niet formaat: 60x180 cm.

Met de formaten 20x180 en 20x120 presenteert Imola een tegel met houteffect kunt leggen die lijkt op een houten plank. Deze houtlook tegels zijn de perfecte keuze voor wie houdt van mooie dingen die tegelijkertijd functioneel en duurzaam zijn.

Afmeting tegel: 180x60cm, 180x20cm, 120x20cm, diverse decortegels
Kleur: Keramisch parket
Oppervlaktestructuur: mat

Imolakronos grey

Een dynamisch industrieel referentiecentrum in kwaliteitskeramiek, een symbool van Made in Italy in de wereld en een wereldspeler in de sector. Cooperativa Ceramica d'Imola is met drie verschillende commerciële merken Imola, LaFaenza en Leonardo op de markt aanwezig.

Meer dan 145 jaar schoonheid, creativiteit en uitstekende kwaliteit; een onschatbaar erfgoed verzameld tijdens deze unieke reis, met volledig respect voor de plaatsen en individuen die er elke dag aan deelnemen, bezield door passie en verlangen naar vooruitgang.

Wanneer komt u onze showroom bezoeken?

Kom eens langs in onze showroom in Tilburg of Eindhoven en laat u inspireren op het gebied van badkamers en woonvloeren.