Intranet login

Kronos Wood Side Maple

De duidelijke scheidingen tussen de ruimtes worden minder duidelijk, de omgevingen worden met elkaar verbonden en het buiten gaat over in het binnen en omgekeerd.

De WOOD SIDE-collectie stelt de ruimte voor zonder grenzen tussen buiten en binnen met de natuurlijke onregelmatigheden van hout gecombineerd met de hoge prestaties van porseleinen aardewerk, en biedt een duurzaam, veelzijdig, innovatief en uniek charmeproduct.

Afmeting tegel:  120x20cm, 180x26,5cm, 180x80cm, diverse decortegels
Kleur: Keramisch parket
Oppervlaktestructuur: mat

Kronos Ceramichekronos grey

Innoveren door Traditie

Krons Ceramiche is een Italiaans bedrijf dat zijn wortels heeft in een land waar de waarde van de keramische tegels traditie is geworden van de cultuur van het Italiaanse volk.

Het constante onderzoek, de hoge technische normen van hun producten en het DNA dat gekenmerkt wordt door voortdurende innovatie hebben gedurende 50-jaar hun geschiedenis vergezeld. Door deze ervaring is Kronos in de wereld erkend als vertegenwoordigers van Made in Italy, niet alleen in de verkoop van porseleinen vloeren en wanden van porselein, maar ook als keramisch designbedrijf.

Wanneer komt u onze showroom bezoeken?

Kom eens langs in onze showroom in Tilburg of Eindhoven en laat u inspireren op het gebied van badkamers en woonvloeren.