Intranet login

Imola Gris Breche Dumas

Zo heet deze kiezelsteen, oorspronkelijk afkomstig uit de Pyreneeën, als eerbetoon aan de beroemde Franse toneelschrijver Alexander Dumas. Een steeds moeilijker te vinden marmer omdat de steengroeven in principe leeg zijn. Imola's doel was om het Franse uiterlijk van deze rots te reproduceren op deze keramische plaat die zijn stempel drukt op zijn zachte, glanzende lichtgrijze achtergrond en fijne nerven en ton-sur-ton tinten.

De Gris Breche Dumas van Imola is verkrijgbaar in de onderstaande maten en zowel geschikt voor wand als vloer:

GRIS BRECHE DUMAS maat

Imolakronos grey

Een dynamisch industrieel referentiecentrum in kwaliteitskeramiek, een symbool van Made in Italy in de wereld en een wereldspeler in de sector. Cooperativa Ceramica d'Imola is met drie verschillende commerciële merken Imola, LaFaenza en Leonardo op de markt aanwezig.

Meer dan 145 jaar schoonheid, creativiteit en uitstekende kwaliteit; een onschatbaar erfgoed verzameld tijdens deze unieke reis, met volledig respect voor de plaatsen en individuen die er elke dag aan deelnemen, bezield door passie en verlangen naar vooruitgang.

Wanneer komt u onze showroom bezoeken?

Kom eens langs in onze showroom in Tilburg of Eindhoven en laat u inspireren op het gebied van badkamers en woonvloeren.