Intranet login

Kronos Carrière du Kronos Namur

Carrière du Kronos vertegenwoordigt het innovatieve karakter van het bedrijf, door de combinatie van steen en beton, om de perfecte synthese te bereiken tussen de groene filosofie en de grootstedelijke trend van het moderne leven.

Carrière du Kronos biedt een compleet assortiment in 3 kleuren, geleid door een perfect harmonieuze esthetiek, om de wereld van design in een modern oogpunt te bekijken.

Formaten en diktes

De tegels van Carrière du Kronos zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en diktes. Zie de afbeelding hieronder:

kronos formaten 01

Afwerking en structuur

Voor de afwerking kunt u niet alleen kiezen uit klassiek of modern, er zijn tevens verschillende structuren beschibaar. Het verschil is zichtbaar op de afbeeldingen hieronder.

{module title="Namur afwerking en structuur"}

We zien u graag terug in onze showroom, als u interesse heeft in deze tegelserie.

 

Kronos Ceramichekronos grey

Innoveren door Traditie

Krons Ceramiche is een Italiaans bedrijf dat zijn wortels heeft in een land waar de waarde van de keramische tegels traditie is geworden van de cultuur van het Italiaanse volk.

Het constante onderzoek, de hoge technische normen van hun producten en het DNA dat gekenmerkt wordt door voortdurende innovatie hebben gedurende 50-jaar hun geschiedenis vergezeld. Door deze ervaring is Kronos in de wereld erkend als vertegenwoordigers van Made in Italy, niet alleen in de verkoop van porseleinen vloeren en wanden van porselein, maar ook als keramisch designbedrijf.

Wanneer komt u onze showroom bezoeken?

Kom eens langs in onze showroom in Tilburg of Eindhoven en laat u inspireren op het gebied van badkamers en woonvloeren.