Intranet login

Imola Onyx White Absolute

De oorsprong van de kalkstenen onyx gaat ver terug in de geschiedenis: het is het 'marmor alabastrum' van de Latijnen waar alabastrum afkomstig is van een fort dat bekend staat als "Alabastra", gebouwd in Thebe in Egypte en waar een aantal steengroeven waren die werden gebruikt om de tempels. Dit soort marmer in de natuur onderscheidt zich door zijn intense glans in een heldere achtergrond en valt op door zijn stroken van verschillende diktes die in kleur variëren van ivoor tot vanille.

De Onyx White Absolute van Imola is verkrijgbaar in de onderstaande maten en zowel geschikt voor wand als vloer:

Onyx white absolute maat

Onyx white absolute v2

Imolakronos grey

Een dynamisch industrieel referentiecentrum in kwaliteitskeramiek, een symbool van Made in Italy in de wereld en een wereldspeler in de sector. Cooperativa Ceramica d'Imola is met drie verschillende commerciële merken Imola, LaFaenza en Leonardo op de markt aanwezig.

Meer dan 145 jaar schoonheid, creativiteit en uitstekende kwaliteit; een onschatbaar erfgoed verzameld tijdens deze unieke reis, met volledig respect voor de plaatsen en individuen die er elke dag aan deelnemen, bezield door passie en verlangen naar vooruitgang.

Wanneer komt u onze showroom bezoeken?

Kom eens langs in onze showroom in Tilburg of Eindhoven en laat u inspireren op het gebied van badkamers en woonvloeren.