Intranet login

Imola Panda White

Panda White is een verrassende marmersoort uit het Verre Oosten. Het wordt sterk gekenmerkt door een witte achtergrond, geaccentueerd door intense zwarte lijnen met bredere strepen of dikkere golven en dit alles aangevuld met een witte kristallisatie op de heldere basis die de transparantie benadrukt.

De Panda White tegel van Imola is verkrijgbaar in de onderstaande maten en de tegels zijn zowel geschikt voor wand als vloer:

PANDA WHITE v1 maat

AM THE ROOM 24 Panda white

 

Imolakronos grey

Een dynamisch industrieel referentiecentrum in kwaliteitskeramiek, een symbool van Made in Italy in de wereld en een wereldspeler in de sector. Cooperativa Ceramica d'Imola is met drie verschillende commerciële merken Imola, LaFaenza en Leonardo op de markt aanwezig.

Meer dan 145 jaar schoonheid, creativiteit en uitstekende kwaliteit; een onschatbaar erfgoed verzameld tijdens deze unieke reis, met volledig respect voor de plaatsen en individuen die er elke dag aan deelnemen, bezield door passie en verlangen naar vooruitgang.

Wanneer komt u onze showroom bezoeken?

Kom eens langs in onze showroom in Tilburg of Eindhoven en laat u inspireren op het gebied van badkamers en woonvloeren.