Intranet login

Imola Quartzite Patagonia

Quartzite Patagonia is een van de meest ongewone en aantrekkelijke stenen die in de natuur bestaan. Ontgonnen in Zuid-Amerika, vooral in Brazilië, de oorsprong is vulkanisch en de geologische structuur komt van miljoenen jaren van seismische activiteit. Terwijl het magma naar de oppervlakte kwam en afkoelde, kristalliseerde het en nam het alle rotsen en mineralen op die het op zijn pad tegenkwam.

De Quartzite Patagonia tegels van Imola zijn verkrijgbaar in de onderstaande maten en de tegels zijn zowel geschikt voor wand als vloer:

QUARTZITE PATAGONIA V1 maat

Imolakronos grey

Een dynamisch industrieel referentiecentrum in kwaliteitskeramiek, een symbool van Made in Italy in de wereld en een wereldspeler in de sector. Cooperativa Ceramica d'Imola is met drie verschillende commerciële merken Imola, LaFaenza en Leonardo op de markt aanwezig.

Meer dan 145 jaar schoonheid, creativiteit en uitstekende kwaliteit; een onschatbaar erfgoed verzameld tijdens deze unieke reis, met volledig respect voor de plaatsen en individuen die er elke dag aan deelnemen, bezield door passie en verlangen naar vooruitgang.

Wanneer komt u onze showroom bezoeken?

Kom eens langs in onze showroom in Tilburg of Eindhoven en laat u inspireren op het gebied van badkamers en woonvloeren.