Intranet login

Statuario Vena Piccola

Statuario Venato-marmer, van topkwaliteit uit Italië, is fijn geaderd met een pure, melkwitte achtergrond en grijze aders van kleine en gemiddelde breedte. Het komt van nature in zeer kleine hoeveelheden voor in vergelijking met andere witte Carrara-marmer.

De Statuario Vena Piccola tegels van Imola zijn verkrijgbaar in de onderstaande maten en zowel geschikt voor wand als vloer:

STATUARIO VENA PICCOLA maat

Imolakronos grey

Een dynamisch industrieel referentiecentrum in kwaliteitskeramiek, een symbool van Made in Italy in de wereld en een wereldspeler in de sector. Cooperativa Ceramica d'Imola is met drie verschillende commerciële merken Imola, LaFaenza en Leonardo op de markt aanwezig.

Meer dan 145 jaar schoonheid, creativiteit en uitstekende kwaliteit; een onschatbaar erfgoed verzameld tijdens deze unieke reis, met volledig respect voor de plaatsen en individuen die er elke dag aan deelnemen, bezield door passie en verlangen naar vooruitgang.

Wanneer komt u onze showroom bezoeken?

Kom eens langs in onze showroom in Tilburg of Eindhoven en laat u inspireren op het gebied van badkamers en woonvloeren.