Intranet login

Grey Roots

Deze tegels zijn gemaakt van een bijzonder aantrekkelijk marmer, oorspronkelijk afkomstig uit Anatolië, gekenmerkt door een heldere zilvergrijze achtergrondkleur en verrijkt door vermengde vlakken, variërend van wit tot grijstinten. Rimpelingen en scheuren verschijnen op het oppervlak in warme tinten goud en crème die het een aangenaam contrasterend effect geven tegen de grijze achtergrond, waardoor de Grey Roots tegels een gevoel van oude vorstelijkheid en waarde krijgen.

De Grey Roots tegels van Imola zijn verkrijgbaar in de onderstaande maten en de tegels zijn zowel geschikt voor wand als vloer:

GREY ROOTS V1 maat

Imolakronos grey

Een dynamisch industrieel referentiecentrum in kwaliteitskeramiek, een symbool van Made in Italy in de wereld en een wereldspeler in de sector. Cooperativa Ceramica d'Imola is met drie verschillende commerciële merken Imola, LaFaenza en Leonardo op de markt aanwezig.

Meer dan 145 jaar schoonheid, creativiteit en uitstekende kwaliteit; een onschatbaar erfgoed verzameld tijdens deze unieke reis, met volledig respect voor de plaatsen en individuen die er elke dag aan deelnemen, bezield door passie en verlangen naar vooruitgang.

Wanneer komt u onze showroom bezoeken?

Kom eens langs in onze showroom in Tilburg of Eindhoven en laat u inspireren op het gebied van badkamers en woonvloeren.