Intranet login

Grand Anitque d'Aubert

Grand Anitque d'Aubert is een steen gewonnen in Frankrijk in de noordelijke Pyreneeën. De steengroeve, die bijna 70 jaar gesloten was, is pas onlangs heropend. Het is gebruikt bij een aantal zeer beroemde gelegenheden, waaronder voor het graf van Napoleon. De zwart-witte vlekken met zulke gedefinieerde contrasten zijn nog nooit gezien in enig ander marmer dat in de natuur wordt gevonden.

De Grand Anitque d'Aubert tegels van Imola zijn verkrijgbaar in de onderstaande maten en zowel geschikt voor wand als vloer:

GRAND ANTIQUE D AUBERT v1 maat

Imolakronos grey

Een dynamisch industrieel referentiecentrum in kwaliteitskeramiek, een symbool van Made in Italy in de wereld en een wereldspeler in de sector. Cooperativa Ceramica d'Imola is met drie verschillende commerciële merken Imola, LaFaenza en Leonardo op de markt aanwezig.

Meer dan 145 jaar schoonheid, creativiteit en uitstekende kwaliteit; een onschatbaar erfgoed verzameld tijdens deze unieke reis, met volledig respect voor de plaatsen en individuen die er elke dag aan deelnemen, bezield door passie en verlangen naar vooruitgang.

Wanneer komt u onze showroom bezoeken?

Kom eens langs in onze showroom in Tilburg of Eindhoven en laat u inspireren op het gebied van badkamers en woonvloeren.