Intranet login

Imola Infinity Brazil

Infinity Brazil is afkomstig uit Zuid-Amerika en is een zeldzaam kwartsiet met een bijzonder elegante rijke zwarte kleur. De karakteristieke zwarte tint wordt afgewisseld met lichtpunten die de schittering en glans versterken.

De Infinity Brazil tegel van Imola is verkrijgbaar in de onderstaande maten en de tegels zijn zowel geschikt voor wand als vloer:

CREMO DELICATO V1 maat

Imolakronos grey

Een dynamisch industrieel referentiecentrum in kwaliteitskeramiek, een symbool van Made in Italy in de wereld en een wereldspeler in de sector. Cooperativa Ceramica d'Imola is met drie verschillende commerciële merken Imola, LaFaenza en Leonardo op de markt aanwezig.

Meer dan 145 jaar schoonheid, creativiteit en uitstekende kwaliteit; een onschatbaar erfgoed verzameld tijdens deze unieke reis, met volledig respect voor de plaatsen en individuen die er elke dag aan deelnemen, bezield door passie en verlangen naar vooruitgang.

Wanneer komt u onze showroom bezoeken?

Kom eens langs in onze showroom in Tilburg of Eindhoven en laat u inspireren op het gebied van badkamers en woonvloeren.