Intranet login

Imola Inv White

Inv White is een marmer dat in Klein-Azië wordt gewonnen en dat bijna uitsluitend bestaat uit dolomietgesteente dat in de loop van de tijd en met de warmte tot een kristallijne, enigszins transparante steen. Het heeft een witte achtergrond, wijd verspreid met grijze aderen die soms kleine, bijna amberkleurige sedimentaties vertonen.

De Inv White tegels van Imola zijn verkrijgbaar in de onderstaande maten en de tegels zijn zowel geschikt voor wand als vloer:

INV WHITE v1 maat

INV WHITE v2

Imolakronos grey

Een dynamisch industrieel referentiecentrum in kwaliteitskeramiek, een symbool van Made in Italy in de wereld en een wereldspeler in de sector. Cooperativa Ceramica d'Imola is met drie verschillende commerciële merken Imola, LaFaenza en Leonardo op de markt aanwezig.

Meer dan 145 jaar schoonheid, creativiteit en uitstekende kwaliteit; een onschatbaar erfgoed verzameld tijdens deze unieke reis, met volledig respect voor de plaatsen en individuen die er elke dag aan deelnemen, bezield door passie en verlangen naar vooruitgang.

Wanneer komt u onze showroom bezoeken?

Kom eens langs in onze showroom in Tilburg of Eindhoven en laat u inspireren op het gebied van badkamers en woonvloeren.