Intranet login

Baden

Baden zijn de blikvangers van iedere badkamer. Een bad is in de basis ontworpen om lekker languit in te ontspannen. Het esthetische aspect was vroeger niet van belang. Tegenwoordig vinden consumenten het steeds belangrijker hoe en bad er uitziet. De uitstraling dat het bad aan de badkamer geeft wordt steeds belangrijker.

Vrijstaande baden
Vrijstaande baden zijn de trend van dit moment. Het zorgt voor een luchtige opvulling van de ruimte. Natuurlijk moet er geen gebrek aan ruimte zijn in de badkamer want een vrijstaand bad neemt over het algemeen meer ruimte in beslag dan een inbouwbad. Vrijstaande baden zijn er in verschillende varianten, vormen en materialen. Rond, ovaal, rechtoekig en vierkant. Acryl, Quaryl, Solid Surface en plaatstaal. Ons uitgebreide assortiment aan vrijstaande baden biedt voor iedere badkamer een oplossing. Tevens is ons assortiment samengesteld in diverse prijsklassen. Dat maakt een vrijstaand bad toegankelijk voor ieders portemonnee. Wij leveren vrijstaande baden van o.a. Luca, Riho, Fromscratch, Puur wit, Xenz, Deville, Villeroy & Boch, Duravit.......

Inbouw baden
Iedereen kent ze wel, het inbouwbad. Echter zijn er op het gebied van inbouw baden diverse trends namelijk; dunne/strakke randen, glans wit of mat wit én bijzondere vormen. In sommige badkamer is een ruimtebesparend bad noodzakelijk om ruimte te creëren. Ook hoekbaden zijn bij St. Pieter verkrijgbaar.

Afbeelding1

 

Instap baden
Het instapbad biedt voor velen de oplossing wanneer er getwijfeld wordt tussen een douche of bad. Op latere leeftijd of bij invaliditeit kan het in bad stappen een probleem vormen. Bij St. Pieter is hier over nagedacht. In onze showroom hebben wij een instapbad opgesteld waarbij de hoge instap van een normaal bad is vervangen voor een deur. Hierdoor kunt u probleemloos/barierrevrij in bad stappen.

© Artweger GmbH. & Co. KG


Bubbelbaden
Bubbelbaden maken van een badkamer een wellness ruimte. Relaxen staat daarbij centraal. St. Pieter heeft diverse leveranciers/fabrikanten welke bubbelbaden maken namelijk; Villeroy & Boch, RIHO, Cleopatra, Xenz en Artweger. Een hydro-/whirlpool is een bubbelbad dat voorzien is van bubbels door middel van waterstralen. Deze waterstralen hebben een masserende werking op de huid en spieren. Een airpool is een bubbelbad dat door middel van luchtbellen de huid activeert. Een combinatie daarvan wordt de 'combipool' genoemd.

Afbeelding2

 

Wanneer komt u onze showroom bezoeken?

Kom eens langs in onze showroom in Tilburg of Eindhoven en laat u inspireren op het gebied van badkamers en woonvloeren.