Intranet login

AquaSound waterdichte mediaproducten


Waterproof Intelligence

Met de waterdichte mediaproducten van AquaSound transformeert u uw badkamer, keuken of veranda. Perfect geluid onder de douche, haarscherp beeld wanneer u ontspant in een warm bad of een lekker deuntje tijdens een tuinfeestje. Wat uw wensen ook zijn AquaSound ontwikkelt en produceert moderne mediaproducten voorzien van beproefde en nieuwe technieken. De waterdichte en vochtbestendige badkamer radio’s, audiosystemen en badkamer tv’s zijn zeer makkelijk te installeren en direct klaar voor gebruik. Het AquaSound leveringsprogramma omvat verschillende producten.

Badkamer tv’s, blikvangers voor elke badkamer

Helder beeld en mooi geluid, natuurlijk mag je dat ook van de AquaSound Badkamer TV verwachten. De AquaSound TV's leveren echter veel meer. Veiligheid en gebruiksgemak staan centraal, zodat u optimaal kunt genieten van uw TV in de badkamer. De Badkamer TV's zijn waterbestendig (IP-X5), werken op laagspanning en beschikken over technologie die condensvorming op het scherm tegengaat.

Waterdichte speakers

Waterdichte speakers

AquaSound biedt u een complete range speakers, die geschikt zijn voor gebruik onder omstandigheden waarbij 'gewone' speakers het onderspit delven. Of u ze nu in een sauna plaatst, bij het zwembad of in de badkamer, er is altijd wel een passend model dat voldoet aan uw specifieke wensen. Alle speakers zijn te combineren met de Badkamer Radio. Ook zijn ze aan te sluiten op uw eigen muziekinstallatie of te gebruiken bij het inbouwen van uw Badkamer TV.

De Badkamer Tablet, altijd toegang tot uw favoriete apps

badkamer tablet

De Tablet is IPX7 gecertificeerd, en dus waterdicht tot wel 1 meter diep. Als hij dus in het bad valt is dit geen enkel probleem. Van Facebook updates tot e-mail beantwoorden, van online filmpjes bekijken tot Angry Birds, met de AquaSound Badkamer Tablet is het vanuit uw bad allemaal mogelijk. Ook is het eindelijk veilig om lekker in bad een boek te lezen, een e-book zelfs! Het Android 4.2 besturingssysteem is in staat met de meeste recente apps overweg te kunnen.

Wanneer komt u onze showroom bezoeken?

Kom eens langs in onze showroom in Tilburg of Eindhoven en laat u inspireren op het gebied van badkamers en woonvloeren.