Intranet login

Douche en bad in 1

Door haar geïntegreerde glazen deur stapt u gemakkelijk en bijna gelijkvloers in het douche- en bad gedeelte.

twinline-1-duschbadewanne-mit-frau-beim-fenster
twinline-2-duschbadewanne-mit-frau-die-einsteigt.jpeg
previous arrow
next arrow

Artweger - bad & douche in één


Of u nu kiest voor de TWINLINE 1 of 2. De gecombineerde bad en douche is ideaal voor kleine badkamers en bedoelt voor diegene die efficient met hun ruimte om willen gaan. Wanneer u een bad heeft, is deze eenvoudig te vervangen door de TWINLINE.

Twinline 1

Twinline 1

Het maakt niet uit of u liever wilt douchen of in bad gaat; de TWINLINE 1 van Artweger maakt het mogelijk want de TWINLINE 1 van Artweger is twee in één: volwaardige douche en comfortabele badkuip! Het nieuwe aan de TWINLINE 1 van Artweger is de doorlopende douchedeur, die in de badkuip is geïntegreerd. De TWINLINE 1 heeft ronde vormen waardoor extra ruimte wordt gecreëerd in het douchegedeelte.

Twinline 2

Twinline 2

Met de bijna gelijkvloerse instap naar de douche- en badruimte en het mechanische sluitsysteem biedt de TWINLINE 2 een veilige en praktische toevoeging aan uw badkamer. Door de rechte hoeken en kleurmogelijkheden past de de TWINLINE 2 in iedere modern en eigentijds vormgegeven badkamer.

Wanneer komt u onze showroom bezoeken?

Kom eens langs in onze showroom in Tilburg of Eindhoven en laat u inspireren op het gebied van badkamers en woonvloeren.