Intranet login

Badmeubelen

Collectie

Om ervoor te zorgen dat iedereen bij ons het perfecte badmeubel vindt, leveren wij (bijna) alle bekende merken. Een greep uit ons programma is; Thebalux, H&R, Primabad, Ink, Bliss, Proline, Assenti, Villeroy & Boch, Duravit, Sphinx, Detremmerie, Sens'eau, vtwonen.

Laden of deuren

Badmeubelen worden in diverse uitvoeringen geleverd. De trend op het gebied van badmeubelen zijn laden. De laden op onze badmeubelen worden altijd uitgevoerd met softclose. Bij diverse meubelen is het mogelijk om te kiezen voor tip-matic/push-to-open/push open. Tip-matic wil zeggen dat er geen greep aan het badmeubel gemonteerd zit. Daardoor duwt u tegen de lade en gaat deze vanzelf open. Eveneens kunnen badmeubelen greeploos uitgevoerd worden door middel van een keerlijst/greeplijst. Onze ladensystemen zijn van; Blum, Grass en Hettich.

Kleuren en materialen

Onze badmeubelen worden vaak speciaal voor u gemaakt en zijn daardoor in veel verschillende kleuren en materialen leverbaar. Voorbeelden van kleuren zijn; houtkleuren, effen kleuren, lak kleuren, en massief. Houtkleuren zijn over het algemeen uitgevoerd in melamine. Melamine is een laagje kunststof met een houtstructuur. Dit is vergelijkbaar met een laminaatvloer. Effen kleuren kunnen in mat, zijdeglans en lak afgewerkt worden. Onze fabrikanten beschikken over diverse standaard én speciaal kleuren.

Naast de verschillende kleuren en materialen voor de onderkast, kunnen tegenwoordig ook de wastafels worden vervaardigd uit diverse soorten materialen. De meest bekende en tevens nog steeds meest toegepaste wastafels worden gemaakt van keramiek. Het voordeel van dit materiaal is de krasbestendigheid en de chemische resistentie. De keerzijde van keramiek is de beperkte flexibiliteit in de vormging. De laatste jaren zijn de wastafels vervaardigd in Solid Surface sterk in opkomst.

{module Kleurenschema badmeubelen}

Maatwerk

Heeft u specifieke eisen aan uw badmeubel? Wij leveren tevens maatwerk. In ons maatwerk programma is alles mogelijk. Kleuren, afmetingen, vormen, laden en deuren gecombineerd, planchets, etc. Met andere woorden; u vraagt, wij draaien!

Wanneer komt u onze showroom bezoeken?

Kom eens langs in onze showroom in Tilburg of Eindhoven en laat u inspireren op het gebied van badkamers en woonvloeren.