Intranet login

Kranen

Regendouche

Na een dag hard werken is er niets ontspannender dan het nemen van een warm bad of douche! Een luxe regendouche kan hierin een belangrijke rol spelen. De regendouche kan op de muur en in het plafond verwerkt worden. Wanneer u de regendouche in het plafond verwerkt wenst te hebben dient het plafond verlaagd te worden, dit i.v.m. het te verwerken leidingwerk. Daarnaast is er voor de plafondregendouche altijd een inbouwkraan vereist.

Inbouw of opbouw?

Éen van de mogelijkheden bij kiezen van een kraan is wijze van montage, hierbij kan gekozen voor een zogeheten inbouw- of opbouwkraan. Bij de inbouwkraan zit de mechaniek in de muur verwerkt en bij de opbouwkraan wordt deze zichtbaar op de muur gemonteerd. De inbouwkraan bestaat doorgaans altijd uit twee losse onderdelen, het inbouwdeel en het zichtbare(afbouw)deel. Onterecht wordt er wel eens gezegd dat inbouwkranen bij een defect uit de muur gesloopt moet worden, omdat deze in de muur zit verwerkt. Echter leveren wij alleen inbouwkranen waarbij de inbouwdelen altijd te demonteren zijn zonder te hoeven slopen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een inbouwhuis.

Over het algemeen wordt een inbouwkraan als mooier gezien en is deze wat gemakkelijker in onderhoud.

Kranen

 

Afwerking kranen

90% van de kranen wordt geleverd met een verchroomde afwerking. Dit is de welbekende spiegelende kleurloze afwerking. Een andere al wat langer verkrijgbare optie is de geborstelde RVS of nikkel kraan. Veelal wordt deze in luxere badkamers toegepast.

Hotbath en Hansgrohe hebben de afgelopen jaren een aantal nieuwe series geïntroduceerd welke leverbaar zijn in een aantal unieke speciale kleuren. Middels het gebruik van deze speciale kleuren krijgt de badkamer een exclusief en eigen karakter.

12 colours Cobber

 

 

Wanneer komt u onze showroom bezoeken?

Kom eens langs in onze showroom in Tilburg of Eindhoven en laat u inspireren op het gebied van badkamers en woonvloeren.