Intranet login

Elektrische radiatoren

Het gebruik van elektrische radiatoren ziet men steeds vaker en gezien de verduurzaming van de woningen zal dit alleen maar toenemen. Nieuwbouw woningen worden steeds vaker uitgerust met een warmtepomp i.p.v. een conventionele CV-ketel. Door de lage temperatuur van deze installaties kunnen elektrische radiatoren uitkomst bieden. Daarnaast zijn er nog andere belangrijke voordelen:

  • weinig onderhoud
  • geen leidingwerk nodig
  • zuinig, dus milieuvriendelijk
  • kan zeer snel verwarmen

Vasco Blower radiator

Als je 's ochtends voor de spiegel staat of 's avonds geniet van een bad moet de badkamer snel lekker warm zijn. Vasco kan 5 typen radiatoren voorzien van een zogehete blower. Dit is een ventilator welke achter/onder de radiator is bevestigd. Een gewone radiator verspreidt z'n warmte relatief traag, maar deze verwarmingsventilator zorgt voor een veel snellere en betere warmteverspreiding. Je kunt de Blower zo instellen dat de badkamer alleen verwarmd wordt op voorgeprogrammeerde dagen en tijden. Als jij 's ochtends nog slaperig onder de douche stapt, zorgt de Blower dat het in de badkamer al aangenaam warm is. En als je vergeet om het raam te sluiten, terwijl de Blower nog aan staat, schakelt het apparaat automatisch in de anti-vriesmodus. De verwarmingsventilator verbruikt geen onnodige warmte en is een energiezuinige keuze.

Vasco blower overzicht

Wanneer komt u onze showroom bezoeken?

Kom eens langs in onze showroom in Tilburg of Eindhoven en laat u inspireren op het gebied van badkamers en woonvloeren.