Intranet login

Bij het handen wassen, het douchen of het baden – water zorgt altijd voor een onvergelijkbaar gevoel van frisheid en hygiëne. Met Geberit AquaClean ervaart u dit weldadige effect, telkens als u het toilet gebruikt. Een simpele druk op de knop en de hoogwaardige douchewc van Geberit reinigt uw onderlichaam met een aangename, warme waterstraal. Afhankelijk van het model zorgen extra verwenfuncties voor nog meer hygiëne en welzijn. Geberit is meer dan 30 jaar intensief bezig geweest met de ontwikkeling van douchewc’s en zet met zijn Geberit AquaClean lijn nieuwe maatstaven op het gebied van kwaliteit, design en comfort.

Het Geberit AquaClean gevoel

Wat zo bijzonder is aan Geberit AquaClean? Uw welzijn staat centraal bij de ontwikkeling van onze innovatieve producten. Van de weldadige douchefunctie en eenvoudige bediening tot en met de duurzame kwaliteit: onze producten worden op maat van uw behoeften gemaakt en voldoen in alle opzichten aan de hoogste normen.

Geberit AquaClean geeft u een onvergelijkbaar gevoel van frisheid en hygiëne. En het bevredigende gevoel dat u de juiste beslissing hebt genomen. Welk model u ook kiest*, het zal ervoor zorgen dat u zich comfortabel en goed voelt.

* U wilt met water worden gereinigd, maar u wilt niet uw hele wc vervangen?

Geberit biedt de ideale oplossing, uw bestaande zitting kan namelijk worden vervangen door een Geberit AquaClean zitting.

AquaClean Mera

AquaClean Mera

Een meesterwerk van functie en design

Een douchewc die in elke badkameromgeving past en boordevol revolutionaire technologie zit. Geberit AquaClean Mera is een meesterwerk dat staat voor het genieten van comfort en luxe. De WhirlSpray douchetechnologie zorgt voor een grondige en aangename reiniging met een snelle en continue toevoer van warm water. Extra kenmerken omvatten de gepatenteerde TurboFlush spoeltechnologie, een oriëntatielicht, een wc-deksel die automatisch open en dicht gaat, een wc-zitting met geïntegreerde verwarming en geurzuivering.

AquaClean Sela

AquaClean Sela

Hygiëne in een nieuwe dimensie.

Een douchewc die eruitziet als een normale wc. Geberit AquaClean Sela overtuigt door zijn strakke design en past altijd subtiel in elke badkamer. Met een druk op de knop reinigt hij uw onderlichaam met een lichaamswarme, tedere, luchtige douchestraal. De intensiteit van de waterstraal kan in vijf standen worden geregeld en de oscillerende douche zorgt voor een bijzonder weldadig effect. De toiletzitting kan in een handomdraai worden verwijderd, om het schoonmaken te vergemakkelijken.

Wanneer komt u onze showroom bezoeken?

Kom eens langs in onze showroom in Tilburg of Eindhoven en laat u inspireren op het gebied van badkamers en woonvloeren.