Intranet login

Geberit Duo Fresh

92% van de mensen denkt dat geuren effect hebben op hoe we ons voelen.

Er zijn verschillende manieren om van vieze luchtjes op het toilet af te komen. U kunt bijvoorbeeld een verfrissingsspray gebruiken, of als u de mogelijkheid heeft kunt u een raam open zetten. Het resultaat - geen bevredigende oplossing!

Maar wij hebben de oplossing voor u! Voer de geur af en reinig de lucht met Geberit DuoFresh.

Verwijdert geurtjes bij de bron

Geberit DuoFresh verwijdert vieze geurtjes rechtstreeks uit het closet en zuivert ze met een actief koolstoffilter, die verborgen zit achter de Geberit Sigma40 bedieningsplaat. Het systeem werkt los van ventilatiesystemen. Meer nog: het bespaart zelfs energie, want u kunt de ramen tijdens de winter gesloten houden.

DuoFresh werkt heel eenvoudig

Het geheim zit verborgen achter de muur: met één druk op de knop wordt het energiebesparende geurzuiveringsonderdeel ingeschakeld. Na 10 minuten schakelt het automatisch weer uit, maar het kan ook handmatig gestopt worden. Deze oplossing gaat verder dan luchtverfrissers, die geuren alleen camoufleren.

Strak design, Geberit Sigma40 bedieningsplaat

Om geen vieze luchtjes meer op het toilet te hebben heeft u de Geberit Sigma40 bedieningsplaat nodig. Deze stijlvolle bedieningsplaat is verkrijgbaar in kunststof wit en zwart of in aantrekkelijk glazen varianten in de kleuren wit, zwart en umbra (donkerbruin).

Toiletblokhouder voor inbouwreservoir

De Geberit toiletblokhouder is bij de Geberit bedieningsplaat Sigma40 inbegrepen. Op die manier kunt u de praktische toiletblokjes makkelijk en veilig in het inbouwreservoir plaatsen, voor extra frisheid en hygiëne in de badkamer bij elke spoeling.

Geberit DuoFresh video

Stank hoeft niet te stinken!

Ja, het staat er echt. Stank hoeft niet te stinken. Op het toilet, althans. Want wie kiest voor Geberit DuoFresh, kiest voor een toiletsysteem dat stank direct vanuit de toiletpot verwijdert.

Wanneer komt u onze showroom bezoeken?

Kom eens langs in onze showroom in Tilburg of Eindhoven en laat u inspireren op het gebied van badkamers en woonvloeren.