Intranet login

TECElux - Toilet van de toekomst

Bij TECElux zijn de praktische functies onzichtbaar verborgen in de wand. De wandafwerking van veiligheidsglas is zwevend voor de wand opgehangen en dekt de service-opening af. Daarachter verborgen bevinden zich het inbouwreservoir, de aansluitingen voor water en stroom en de instelling voor de zithoogte. En eventueel ook het luchtfiltersysteem.

TECE heeft twee varianten om door te spoelen: klassieke mechanische spoeltoetsen of elektronische activering door middel van een naderingsensor.

De elektronische activering herkent als iemand het toilet nadert en zorgt er dan voor, dat de lampjes in de spoeltoetsen gaan branden. Met de elektronische activering kan er worden gespoeld met één druk op een toets, of zelfs geheel zonder aanraken. De variant met de sensor is geïntegreerd in de glasplaat zonder voegen. Dit is hygiënisch en uitermate gemakkelijk schoon te houden.

Geurafzuiging voor schone lucht

Het luchtfiltersysteem van TECElux verwijdert de geuren daar waar ze ontstaan: in het toilet zelf. Hier worden nare luchtjes afgezogen, door een keramisch filter ontdaan van de geurstoffen en daarna teruggevoerd in de ruimte. Er ontstaat daarbij geen tocht of warmteverlies in de winter, omdat er geen koude buitenlucht wordt aangezogen. Het actiefkoolfilter heeft een lange levensduur en hoeft slechts om de vijf jaar te worden vervangen.

Zithoogte naar wens instelbaar

Een toilet wordt meestal gemonteerd op een bepaalde standaard hoogte. Eenmaal geïnstalleerd, moet iedereen ermee leven: groot en klein, oud en jong. Met TECElux is de zithoogte vooraf in te stellen. Daarvoor kan de glasplaat met het toilet eenvoudig worden verscho - ven. De hoogte kan over 8 cm variëren en kan ook achteraf worden aangepast.

TECElux kan worden gebruikt in combinatie met alle gangbare hangtoiletten of rimmless toiletten.

Wanneer komt u onze showroom bezoeken?

Kom eens langs in onze showroom in Tilburg of Eindhoven en laat u inspireren op het gebied van badkamers en woonvloeren.