Intranet login

ViClean - Toilet & Bidet in één


Water is de bron voor frisheid en reinheid en zorgt voor welzijn en behaaglijkheid. De rol die het toilet hierbij speelt, gaat veranderen. Villeroy & Boch is trendsetter op het gebied van badkamerdesign en badcultuur in Europa en biedt met de douchetoiletten ViClean U+ en ViClean L een slimme combinatie van toilet en bidet. De reiniging vindt niet met papier plaats, maar met water voor een geheel nieuw, veilig en schoon gevoel.

De beide nieuwe douchetoiletten van Villeroy & Boch overtuigen door een hoge mate van comfort en hygiëne. ViClean-U+ staat voor perfecte hightech. ViClean-L bepaalt nieuwe standaarden op het gebied van design. Ontdek de reinigende kracht van water – en laat u inspireren voor een nieuwe badcultuur!

ViClean U+

VI Clean U

De hightech-versie van het ultieme gebruikscomfort

ViClean-U+ combineert ultieme premium-technologie met een puristisch, compact design en zorgt hiermee voor vleugje luxe in uw badkamer. ViClean-U+ is ontwikkeld in samenwerking met TOTO, de technologische koploper op het gebied van douchetoiletten op de Aziatische markt met 30 jaar ervaring. ViClean-U+ biedt optimale veiligheid, comfort en efficiëntie. Het model ViClean-U+ is compatibel met Subway 2.0 DirectFlush .

ViClean L

VI Clean L

Een evenwicht tussen schoonheid en functionaliteit

Moeiteloos en op ongeëvenaarde wijze brengt het douchetoilet ViClean-L een evenwicht tussen schoonheid en functionaliteit. Het douchetoilet is ontwikkeld in samenwerking met Daniel Debiasi en Federico Sandri, oprichters van de gerenommeerde designstudio Something, gevestigd in London en Verona. Ontdek de perfecte symbiose van closet en bidet: ViClean-L.

Wanneer komt u onze showroom bezoeken?

Kom eens langs in onze showroom in Tilburg of Eindhoven en laat u inspireren op het gebied van badkamers en woonvloeren.