Intranet login

Onyx Aqua Blue Gold

Het onyxmarmer bestaat uit sedimentair kalksteen dat gekleurd is door bronwater en infiltratie. Van Aziatische oorsprong, het is een mineraal dat valt op door zijn glanzende transparantie-effect op het oppervlak: een eigenschap die het bijzonder geschikt maakt voor interieurobjecten met een sterke zweem van exclusiviteit. Terugkerende kleuren zijn geel, bruin, rood en groen, die in onvoorstelbare tinten verschijnen.

De Onyx Aqua Blue Gold tegels van Imola zijn verkrijgbaar in de onderstaande maten en zowel geschikt voor wand als vloer:

GRAND ANTIQUE D AUBERT v1 maat

Imolakronos grey

Een dynamisch industrieel referentiecentrum in kwaliteitskeramiek, een symbool van Made in Italy in de wereld en een wereldspeler in de sector. Cooperativa Ceramica d'Imola is met drie verschillende commerciële merken Imola, LaFaenza en Leonardo op de markt aanwezig.

Meer dan 145 jaar schoonheid, creativiteit en uitstekende kwaliteit; een onschatbaar erfgoed verzameld tijdens deze unieke reis, met volledig respect voor de plaatsen en individuen die er elke dag aan deelnemen, bezield door passie en verlangen naar vooruitgang.

Wanneer komt u onze showroom bezoeken?

Kom eens langs in onze showroom in Tilburg of Eindhoven en laat u inspireren op het gebied van badkamers en woonvloeren.